Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


aku dan sekolahku
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
aku dan sekolahku



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 29-Mar-2008 17:58
SEPETANG BERSAMA ADIK
Rancangan awalku ingin ke Plaza Low Yatt... tunggu punya tunggu, adik tiba di rumah hampir jam 5. katanya kereta meragam, maka perlu ke bengkel kereta dahulu. oklah aku setuju, kang dibuatnya meragam tengah jalan sewaktu dengan aku naya...

kuar umah, gi bengkel kereta kat sentul berdekatan dengan Sekolah Kebangsaan Sentul... SKS (1) sekolah aku dahulu , semasa darjah 2melur hinggalah ke darjah 6 mawar. dari cikgu aziz hinggalah cikgu rocidiah, guru2 kelas aku..... :)

cepatnya masa berlalu, sudah 18tahun aku meninggalkan sekolah ni. dan sememangnya ada beberapa orang guru yang masih ingatkan aku, hehehe.... :) dan begitu juga aku....

sambil menunggu kereta siap, aku dan adik makan kat kedai di seberang jalan... lapar pulak rasanya hujan-hujan masa tu....lepas je kereta siap, fikir macam tak dan je nak ke low yatt maka kitorang tukar rancangan. terus ke rumah iylia kat kerinchi dan ambil anak kucing dia -tam tam... dan akhirnya tam tam menjadi penghuni baru rumah uwan! :)

selamat datang Tam-tam... jadilah peneman si Bucuk yg tak de kawan, mak dia si Baby pun dah tak nak kat dia... so at least ada tam-tam, oklah boleh main sama-sama...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016